16 Temmuz 2012 Pazartesi

Kabile Evine Bot Ekleme


Kabile Evine Bot Ekleme
Link:http://tfmtribebot.dyndns.info/


1.AŞAMA -
 Üyelik Giriş = "Register an account here" yazan yere tıklıyoruz ve hemen bir üyelik alıyoruz. Bu üyelik daha önce TFM de alınmamış olmalı ve sonunda "bot" yazan bi nick alırsanız daha hoş olur. (bkz = ciddibot) Üyeliği aldıktan sonra altta it's look like worked tarzında bir onay alıcaksınız. Ve turuncu bir dalgalanma olacak. Üye olduktan sonra üyelik penceresini kapatın ve giriş yapın. Girişi oyundan değil siteden yapıcaksınız

2. AŞAMA - Davet = Oyuna normal hesabımızla giriyoruz ve chat bölümüne "/rt ...bot" yazıyoruz. ....bot yazan yere botunuzun ismi gelicek. Botunuzun artık kabilenin bir üyesi olmuştur. Direk kabile evine gelir.

3. AŞAMA - Botu Synch Yapmak =Bot kabile evine geldiğinde oda boş olmalıdır aksi takdirde bot synch olamaz. Bot un synch olması için odada sadece botu bırakın. Diğerlerinden çıkmasını rica edin. Gerçek hesabınızı başka bi odaya gönderin. Bot bu şekilde synch olur. Ayrıca options bölümündeki "Avoid Becoming Synch" kısmı mutlaka kırmızı(disabled) olmalıdır.

4. AŞAMA -
 Bota Yetki Vermek. = Kabile reisinden botunuza yetki isteyin. Bot un haritaları kendi kendine değiştirebilmesi için bu gereklidir.

5. AŞAMA - Oyunu Açmak = Botun oynatabileceği toplam 8 tane oyun blunmaktadır.

Baffbotffa = "Games" sekmesinden "Baffbotffa" yı enabled olarak değiştirin.
Racing = "Options" sekmesinden "maptesting" bölümünü "enabled" olarak değiştirin. Sonra "maptesting" bölümün yanında bulunan "options" butonuna tıklayıp "Play Racingmaps" in yanında bulunan "execute" butonuna tıklayın.
Survivor ="Options" sekmesinden "maptesting" bölümünü "enabled" olarak değiştirin. Sonra "maptesting" bölümün yanında bulunan "options" butonuna tıklayıp "Play Survivormaps" in yanında bulunan "execute" butonuna tıklayın.
Script(beceri) = "Options" sekmesinden "maptesting" bölümünü "enabled" olarak değiştirin. Sonra "maptesting" bölümün yanında bulunan "options" butonuna tıklayıp "Play Scriptmaps" in yanında bulunan "execute" butonuna tıklayın.
Shaman = "Options" sekmesinden "maptesting" bölümünü "enabled" olarak değiştirin. Sonra "maptesting" bölümün yanında bulunan "options" butonuna tıklayıp "Play Shamanmaps" in yanında bulunan "execute" butonuna tıklayın.
PVP (vs) ="Games" sekmesinden "PVP" bölümünü "enabled" yapın.
Towerdefenese ="Games" sekmesinden "Towerdefense" bölümünü "enabled" yapın.
Pictionary = Açmayı bilen bir arkadaş söylesin ben yapamıyorum

Baffbot FFA Ayarları Baffbotffa Ayarları Baffbotffa Ayarları için: Sitede "games" sekmesine tıklıyoruz "baffbotffa" yı "enabled" yapıyoruz (ztn enabled ise değiştirmeyin) sonra "options" bölümüne tıklıyoruz. Orjinal Ayarı
Maplist Harita listesini değiştirmek yada yeni harita eklemek için burayı kullanın.
Item to Spawn Fırlatacağınız objeyi değiştirmek için burayı kullanın. (Anvil cannon bomb ball) Cannons
Vertical Start Positon Drag'ın çıkış yeri. Yükselttiğinizde kafanızın üstünden çıkar. Düşürdüğünüzde karın bölgesinden. 05
Speed Fırlattığımız objenin hızını değiştirebilirsiniz. 125
Number Tek seferde attığımız obje sayısını artırır. 1
Cooldown Bunu azalttığınız daha sık obje atabiliyoruz. Yani dj daha kolay olur. 15
Balloons Bunu true olarak değiştirdiğimizde attığımız objeye balon bağlanır. False yaptığımızda balonsuz atarız. False


Maptesting Komutları
Racing Shaman Script Survivor Haritaları İçin Komutlar
Herkesin Kullanabileceği Komutlar Kabile Şamanlarının Kullabileceği Komutlar
.addmap @kod - Sıraya harita ekler. .skip - Oynanılan haritayı değiştirir.
.addplaymap pastebinlinki - Pastebin sitesinden script map linki ekleyebilirsiniz. .reload - Oynanan haritayı bir sonraki sıraya yeniden ekler.
.mapstatus - Oynanan haritanın bilgilerini gösterir. .privilege - Bunu etkinleştirdiğimizde sadece kabile şamanları sıraya harita ekleyebilir.
.maplist - Harita listesini gösterir. .banmap - Beğenmediğiniz haritayı bu komut ile silebilirsiniz.
 .listbadmaps - Silinen haritaları gösterir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder